Paketerbjudande

En oförglömlig kväll med Je m’appelle Agneta och Emma Hamberg!

Unna dig en minnesvärd kväll i Agnetas tecken.  Skäm bort dig själv och dina vänner, eller varför inte ge bort i mors dag-present? 

I erbjudandet som gäller 7 Okt och 18 Nov börjar du kvällen med att träffa Emma Hamberg på en exklusiv boksignering, följt av en härlig specialkomponerad middag. Kvällen avslutas med scenversionen av ”Je m’appelle Agneta”, där skådespelarna Anna Blomberg och Dag Malmberg tar dig med på en gripande och humoristisk resa genom Agnetas liv.

DATUM

DatumArenaBiljetter
Månd 7 Okt,19:30Stockholm, Rival

Månd 18 Nov, 19:30Stockholm, Rival

TIDER

16:15 Garderoben öppnar

16:30 Boksignering börjar

17:30 Middag i Rivals bistro

19:30 Föreställningen börjar

SIGNERING

Exklusiv boksignering med Emma Hamberg

Kvällen börjar med att författaren Emma Hamberg kommer att vara på plats för en exklusiv signering av sin bok. Köp din bok på plats enkelt med kortbetalning. Den privata signeringen är exklusiv för de som bokat biljett via detta erbjudande. Signeringen sker i cocktailbaren en trappa upp.  

MENY

Välj mellan två specialkomponerade menyalternativ för att göra din kväll komplett. Rätterna är inspirerade direkt från Emmas kokbok ”Au pif”. Avsluta middagen med en kopp kaffe och en delikat chokladbit för att sätta pricken över i:et på din gastronomiska upplevelse.

Förrätt

Armands gratinerade chévre med Pancetta

Den mjuka osten, den krämiga mascarponen, Pancetta det knapriga sidfläsket och den söta honungen bildar tillsammans en ljuvlig bukett av just ljuvlighet serverad med en härlig blandsallad och en bit baguette.

 

Huvudrätt

Kyckling Marengo

Denna kycklinggryta härstammar från självaste Napoleon. En rätt som skapades av kocken innan slaget vid just det, Marengo. Kyckling, vin, tomater är huvudingredienserna och serveras med bröd och god grönsallad.

eller

Bästa bouillabaissen

En underbar bouillabaisse – fisk och skaldjur –  serverad med smörstekta, tunna baguetteskivor och rouille som är en variant på aioli med saffran och espelettepeppar.

 

Efterrätt

Kaffe och chokladbit

Föreställning

Vi avslutar kvällen med att kliva in i Emma Hambergs fantastiska universum och ser scenversionen av hennes succéroman Je m’appelle Agneta. En befriande och inspirerande scenföreställning om kvinnokroppen, vänskap, kulturkrockar, att bejaka livet, friheten att få vara sig själv och göra som man vill!

Behöver du hotell?

Om du inte bor i Stockholm så erbjuder hotell Rival ett rabatterat pris på hotellrum för alla som får på föreställningen. Det bokas separat direkt via Rival. Ange promotion koden ”TICKET” vid bokning så appliceras rabatten automatiskt. Läs mer på Rivals hemsida www.rival.se under ”Plåtägarens pris”.

Erbjudandet gäller endast dessa två datum och kan endast bokas via köp-knapparna på denna sida. Begränsat antal platser. Erbjudandet gäller endast nyköp av biljetter. Kampanjen pågår till och med 26/5 2024. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning innan kampanjen tar slut. Vid frågor kontakta oss på info@lifeline.se.

Producent

Michael Henriksson

Lasse Karlsson

Kreativ producent

Sara Huss Kleimar

Marknad

Cathrin Wentzel

Biljett

Gustaf Forsman

Projektledare

Kristin Carlén

©LIFELINE ENTERTAINMENT | WEBPROD LG BLOM